De ce avem nevoie de Publicitate

Pe scurt: pentru ca promovarea produselor si serviciilor, precum si imaginea companiei tale au o foarte mare influenta asupra alegerilor facute de consumator.
Încă din antichitate, publicitatea a servit un scop critic în lumea afacerilor, permițând vânzătorilor să concureze în mod eficient pentru a capta atenția cumpărătorilor. Dacă bunurile și serviciile oferite de tine sunt o necesitate, un lux sau doar un pic de fantezie, nu vă puteți baza doar pe un anunț de moment sau pe o simpla transmitere verbala pentru a păstra un flux constant de clienti.
Publicitatea ajută la creșterea gradului de conștientizare a consumatorului asupra nevoilor acestuia. Acest lucru se face prin educarea cu privire la beneficiile legate de produsul sau serviciul tau.
Publicitatea s-a dovedit a fi incredibil de utila în multe aspecte diferite ale unei afaceri. Este eficienta deoarece permite companiilor să comunice cu publicul lor tinta printr-o varietate de medii diferite. Promovarea permite unei companii, nu numai sa construiasca și sa stabileasca un brand, dar, de asemenea, permite creșterea gradului de conștientizare a acestei marci. Folosirea mijloacelor de comunicare pentru a viza consumatorii poate ajuta, de asemenea, la schimbarea gandirii consumatorului care poate fi initial împotriva achiziționarii unui produs sau serviciu sau poate fi dezinformat cu privire la utilizarea acestuia. Cu siguranta, publicitate ajuta la cresterea vanzarilor de produse și servicii promovate. Dacă reclamele tintesc cu succes nevoia consumatorului, în timp ce, de asemenea, arată si că produsul sau serviciul tau sunt cele de care are nevoie, atunci cresterea vanzarilor va merge în sus. Promovarea poate ajuta, de asemenea, la creșterea ocuparii forței de muncă în cadrul unei companii. Un brand cunoscut este intotdeauna cautat.

10 Motive pentru care sa te promovezi:

  1. Piața ta este în continuă schimbare.
  2. Oamenii uita repede.
  3. Concurența dumneavoastră nu renunta.
  4. Publicitatea întărește identitatea.
  5. Publicitatea este esențială pentru supraviețuire si crestere.
  6. Publicitatea iti permite sa mentii clienții existenți.
  7. Publicitatea susține moralul.
  8. Publicitatea vă oferă un avantaj față de concurenții care au încetat promovarea.
  9. Publicitatea iti aduce clienti noi, atat direct cat si prin pastrarea clientilor vechi ce te vor tine minte si te vor recomanda.

O promovare sustinuta trezeste incredere consumatorului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top