De ce sa utilizam printuri de mari dimensiuni

Nu exista nici o indoiala ca printurile de mari dimensiuni au locul lor in planul de marketing, chiar mai mult de 75% din micile companii considera ca pentru un succes garantat, trebuie sa existe un mix intre print si online. Printurile de mari dimensiuni sunt o necesitate pentru publicitatea indoor si outdoor. Ele demonstreaza faptul ca nu exista nici o limita a locului unde puteti face promovare. Diversitatea de materiale folosite asigura o paleta foarte larga de aplicatii. Cele mai utilizate materiale de print sunt: autocolantul este un material adeziv si este utilizat pentru colantarea unor suprafete plane sau curbe cu printuri personalizate; hartia (whiteback, blueback) se utilizeaza in special pentru imprimarea posterelor si afiselor; bannere folosite atat indoor cat si outdoor; meshul este un material folosit in cazul suprafetelor de foarte mari dimensiuni; canvasul printat folosit la crearea decorurilor si tablourilor personalizate; roll up banner folosit pentru personalizarea sistemelor de roll up, hang up.

Iata mai jos cateva idei pentru utilizarea printurilor de mari dimensiuni:

DECORAREA PERETILOR

Pereți albi nu promoveaza brandul, nu spun povestea ta si nici nu atrag clientii. Insa peretii personalizati o pot face face. Deci, utilizati printurile cu format mare pentru a crea o capodopera pentru birou sau magazin. Se pot crea modele si grafice personalizate imprimate si/sau decupate pe autocolant adeziv, hartie in cazul afiselor sau chiar pe material special de tapet printabil.
Iata câteva idei pentru braduirea unui spatiu de perete:

Creaza o cronologie a companiei tale.
Afiseaza unele dintre cele mai bune lucrari din portofoliul tau.
Printeaza o scena sau un model, care este în linie cu personalitatea brand-ului tau
Daca aveti un magazin confuz, utilizați spațiul de perete pentru a ghida clientii

DECORARE VITRINE SI AUTOMOBILE

La fel ca si in cazul peretilor personalizati, vitrinele si automobilele pot fi personalizate astfel incat sa reprezinte cat mai bine imaginea brandului tau. Suprafetele vitrate si automobilele se decoreaza cu grafice personalizate printate pe autocolant pvc special pentru interior sau exterior. Se pot realiza si decupaje pe contur conform graficii.

STANDURI DE AFISAJ

Decupajele din carton sau pvc si standurile pop-up, roll up atrag privirea datorita naturii lor 3D putand oferi un unghi chiar de 360 de grade de reclama personalizata. Un alt beneficiu al decupajelor si standurilor este ca acestea pot fi mobile si astfel pot fi pozitionate in diferite locatii pentru a oferi de exemplu magazinului tau un aspect nou si / sau chiar pentru a ghida clientii catre un punct de interes.

CASETE LUMINOASE

Poti include si lumina ca un artificiu asupra designului tau personalizat, sau poate chiar esti nevoit sa o folosesti in cazul unor conditii de luminozitate scazuta (reclame outdoor pe timp de noapte, sali de concerte, evenimente, magazine, depozite).

RECLAME OUTDOOR

Pentru afisajele de foarte mari dimensiuni aflate in mediul outdoor se utilizeaza printul pe material banner, backlit, mesh sau steag. Acest tip de reclama este utilizat pentru promovarea in special in mediul urban prin decorarea cladirilor in locuri special amenajate pe fatada acestora sau prin decorul panourilor publicitare

Vrei sa personalizezi ceva? Intreaba-ne!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top