- Hi Smart -

Design publicitar & Web design

Design tiparituri

La origini designul tipografic este arta prin care caracterele (textele) sunt create si modificate folosind o varietate de tehnici de ilustrare: aranjament, dimensiune caracter, distanta dintre caractere si cuvinte etc. Era digitala a deschis insa noi orizonturi acestui tip de design, implicand imagini si tehnici complexe de prelucrare.

Design layout

Designul grafic al aspectului de pagina se ocupa cu aranjarea elementelor (de continut), pe o pagina, adica plasarea de imagine, aspectul textului si stilul. Elementele implicate constau, de obicei, in caractere (text), imagini (poze), si, ocazional in elemente cum ar fi decuparea laser, stantarea, folio sau relief.

Web design

De la aparitia internetului, multi graphic designeri au devenit implicati in design-ul de interfata pentru utilizatori. Astfel a aparut web design-ul, acesta avand ca scop crearea unei interfete de comunicare interactive cu utilizatorul final, urmarindu-se sporirea experientei interactive a utilizatorului sau a vizitatorilor site-ului.

Cum procedezi

Ne contactezi telefonic sau email, discutam despre ceea ce iti doresti, apoi iti facem oferta de pret. Ulterior, ne furnizezi datele si informatiile complete de care avem nevoie pentru implementarea graficii. Vei primi 2-3 modele grafice diferite din care iti vei alege unul pe care il vom aprofunda conform cerintelor tale.

Design website in 7 zile

  • Optimizare SEO
  • HTML5
  • Modele Layout
  • Pagini Articole si Produse
  • Viteza de Incarcare
  • Optimizare Cod

Design, instalare si intretinere website-uri de prezentare pentru platforma wordpress. Poti alege un model din peste 100 de layout-uri construite profesionist, pe care ulterior il vom modifica si personaliza conform imaginii si necesitatilor tale.

Pret de la 200 euro !

Design Materiale publicitare tiparite!

Cu Hi Smart iti faci design-ul dorit pentru promovarea companiei  sau a produselor tale. Avem o experienta de peste 10 ani in design-ul publicitar si pregatirea de tipar a materialelor pentru publicitare. In plus te ajutam si cu printarea acestora.

Scroll to Top